Thetahealing

Algemeen
ThetaHealing is een voor Nederland vrij nieuwe en zeer effectieve healingvorm. Het is een techniek om op snelle en efficiënte wijze blokkerende overtuigingen, beperkende emoties, angsten en negatieve zelfbeelden van dit en van vorige levens op te ruimen. Hierdoor vind je je levensvreugde weer terug en geef je jezelf de gelegenheid de kwaliteit van je leven fundamenteel te verbeteren. De toepassingsmogelijkheden van ThetaHealing zijn onbeperkt, en liggen op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau.

Van deze healingvorm is de Amerikaanse Vianna Stibal de grondlegster. Toen zij werd getroffen door botkanker vroeg ze vertwijfeld in meditatie aan God, hoe kan ik mezelf genezen? Ze kreeg de technieken door die we nu kennen als ThetaHealing. Met deze techniek heeft zij zichzelf in 1995 genezen van bot- en lymf kanker. Na haar genezing werkte Vianna de door haar ontwikkelde techniek verder uit en ze noemde het DNA-healing en later ThetaHealing.

Kracht
De kracht van ThetaHealing ligt vooral in de snelheid van het oplossen van blokkades en thema’s waar mensen vaak jaren of hun hele leven worstelen. ThetaHealing geeft tevens veel informatie over de blokkade, waardoor er veel inzicht ontstaat over de blokkade en hoe deze ontstaan is. Dit kan de cliënt veel rust geven, vooral bij moeilijke situaties. Vaak zijn we ons helemaal niet bewust van de overtuigingen die ons belemmeren. Door ThetaHealing word je bewuster van je overtuigingen, waardoor verandering makkelijker wordt en er nieuwe mogelijkheden zichtbaar voor je worden. In ThetaHealing sessies kan een cliënt emotionele, mentale of fysieke blokkades naar voren brengen, waaraan in een sessie gewerkt kan worden. Thema’s kunnen uiteen lopen.

Voorbeelden van thema’s kunnen zijn:
Emotionele kwalen; Angsten/fobieën, onzekerheid/faalangst, nachtmerries, weinig zelfvertrouwen, boosheid, verdriet/depressie, slecht slapen

  • Lichamelijke kwalen; pijn, kwalen, allergieën of ziekte
  • Mentale kwalen; depressie, negatief denken, PTSS,  Burnout
  • Trauma’s
  • Relatie problemen
  • Verslavingen
  • Financiële problemen

Hoe gaat een Healing sessie? 
In een ThetaHealing sessie kun je een thema in brengen of er kan gekeken worden naar wat het belangrijkste thema voor jou, op dit moment is. De ThetaHealer maakt contact met de bron-van-al-dat is en bekijkt de belemmerende overtuigingen van jou, in je systeem. Via spiertesten worden de belemmerende overtuigingen via je spieren gecontroleerd en aangetoond aan jou.

Gemiddeld duurt een sessie ongeveer een uur, afhankelijk van hetgeen waar de client aan wil werken.

Scroll naar boven