Chinese Astrologie

Chinese astrologie is een eeuwenoude leer die gebaseerd is op de traditionele Chinese kalender. Het verdeelt mensen in twaalf dierentekens - Rat, Os, Tijger, Konijn, Draak, Slang, Paard, Geit, Aap, Haan, Hond en Varken - elk gekenmerkt door specifieke eigenschappen
en kenmerken. Deze tekens zijn nauw verbonden met de Chinese elementen: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water, die cyclisch roteren volgens een zestigjarige cyclus.

Mensen geloven dat hun dierenteken hun persoonlijkheid, relaties, carrière en gezondheid beïnvloedt. De Chinese astrologie biedt inzichten en voorspellingen op basis van de interactie tussen de dierentekens, elementen en de beweging van de planeten.

Of je nu nieuwsgierig bent naar je lot, op zoek bent naar antwoorden of gewoon wilt begrijpen hoe deze oude leer je leven kan beïnvloeden, Chinese astrologie biedt een boeiende en diepgaande blik in de mysteries van het universum en jezelf. Ontdek jezelf en
je toekomst met deze fascinerende traditie die generaties lang is doorgegeven.

 • Jaarconsult 2024

  Ben je nieuwsgierig naar wat het komende jaar voor jou in petto heeft? Wil je meer inzicht in je carrière, relaties, gezondheid en financiën? Mijn jaarconsult Chinese Astrologie, dat beschikbaar is van november tot en met maart, biedt jou de mogelijkheid om diepgaande antwoorden te verkrijgen en je voor te bereiden op wat de toekomst in petto heeft.

  Lees meer 
 • Relatieconsult

  Ontdek de diepgaande geheimen van liefde, relaties en compatibiliteit met de gespecialiseerde Chinese astrologie relatieconsulten. Ik geloof dat liefde niet alleen een mysterie is, maar ook een reis vol ontdekkingen. Ik sta voor je klaar als Chinese astroloog om je te begeleiden op deze boeiende reis, waarbij de eeuwenoude wijsheid van de Chinese astrologie wordt gecombineerd met moderne inzichten voor het begrijpen van relaties.

  Lees meer 
 • Kinderastrologie

  Welkom bij Seed of Life Astrologie, waar ik je begeleid in de wonderlijke reis van Chinese Kinderastrologie. Elk kind is een uniek individu met zijn of haar eigen talenten, uitdagingen en persoonlijkheid. Als ervaren astroloog ben ik hier om ouders te helpen deze unieke eigenschappen te begrijpen en te omarmen.

  Lees meer 
 • Specifieke vraag consult

  Ik begrijp dat het leven soms complexe vragen met zich meebrengt. Mijn Specifieke Vraag Consulten in Chinese Astrologie zijn ontworpen om heldere, nauwkeurige antwoorden te bieden op jouw meest prangende zorgen. Of het nu gaat om liefde, carrière of persoonlijke groei, ik als Chinese astroloog sta ik voor je klaar om je te begeleiden met mijn diepgaande kennis en inzicht.

  Lees meer