• Adri -

  “Ik ervaarde steeds maar veel onrust in de liefde. Met behulp van Diana heb ik daar rust in gevonden. Door geduld en volharding wist Diana de blokkade die mijn gevoel stagneerde grotendeels op te lossen. Dank je wel voor je toewijding Diana!”

 • Gideon -

  “Thanks to her effective healing power, Diana gave me back my inner peace. She gave the courage to believe in myself like I used to do. That is why I recommend her therapy. May God bless Diana as she continue helping people like me.”

 • Manon -

  “Ik heb 2 sessies bij Diana gehad. Er bleek bij mij een trauma te zitten vanuit mijn jeugd. Dat heeft Diana “opgeruimd”. Diana is een lieve vrouw die alle tijd voor je neemt, goed luistert en je voorziet van een soort energieboost. Ik kan het iedereen aanraden.”

 • Carin -

  “Ik had van binnen altijd die onrust in mij en het gevoel dat ik er niet toe deed. Ik vond dat ik altijd maar moest presteren om gezien te worden. Dankzij Diana ben ik die gevoelens zo goed als kwijt omdat zij ‘vergeten programma’s’ gedownload heeft. Ik ben haar hiervoor zeer dankbaar. Diana is een hele lieve krachtige vrouw met een goed luisterend oor en veel empathie die je echt vooruit kan helpen.”

 • Cathy -

  “Diana is een open vrouw en heeft een fijne vibe. Hierdoor voelde ik me gelijk op mijn gemak bij haar. Ze weet de juiste vragen te stellen waardoor ik dieper tot mijn eigen kern kon komen en blokkades meer helder werden. Door deze bewustwording en haar healing voelt mijn interne energie rustiger. Een bijzondere ervaring.”

 • Sjany -

  Ik heb Diana ontmoet op een spirituele beurs. Ik heb daarna gelijk een afspraak gemaakt voor een Theta healing (overigens had ik daar nog nooit van gehoord).
  Ik heb een stuk meer rust in mijn lijf gekregen en ben niet meer zo gestrest. Denk vaker aan mijzelf, en de dingen die naar voren kwamen kan ik nu ook een plaatsje geven en er beter mee omgaan. Het is echt een aanrader om een Theta healing bij Diana te doen , ze is zo'n lief en warm persoon!

 • Harrie -

  Ik ervoer problemen in mijn relatie die sterk leken op verlatingsangst. Mijn vriendin was eerder bij Diana geweest en adviseerde mij om er ook eens naar toe te gaan.
  Zelf was ik nogal sceptisch over de Thetahealing, maar ik ben gegaan met de attitude van: "niet geschoten is altijd mis".
  In het begin van de healing sessie werd eerst de scepsis alleen maar groter, maar ondanks alles probeerde ik open te staan voor wat er gebeurde.
  Meteen na afloop merkte ik niet veel verandering, maar in de dagen erna werd steeds duidelijker dat er wel wat verandert is. Het werd rustiger in mijn hoofd, ik kon beter slapen, lag minder te piekeren. Het lijkt alsof ik beter in contact sta met mezelf en met mijn gevoel. Nu, een paar maanden later, kan ik beter mezelf zijn, ik ben er voor mezelf en voor mijn gevoelens en laat me niet steeds minder leiden door mijn oude angsten.
  Achteraf bekeken kan ik alleen maar concluderen dat ik ontzettend blij ben dat ik de stap naar Diana gezet heb.

 • Marije -

  Door de lezing van Diana ,welke ik bijgewoond had, was mijn interesse naar de Chinese astrologie alleen maar nog meer gegroeid. Tijdens die lezing had ze heel duidelijk de betekenis van dieren karakters, de elementen en het Yin-yang principe uitgelegd. En alle verbanden en betekenissen onderling. Na deze lezing heb ik een afspraak ingepland voor mijn Chinese astrologie. Tijdens deze sessie heeft ze mij alles heel duidelijk uitgelegd wat elk teken van geboorte datum en tijd betekenen. Zij besprak dit met mij en vroeg mij ook wat ik er van vond en wat mijn lessen en valkuilen waren.  Er was voor mij heel veel herkenning en verheldering. Met een hele fijne ervaring en doelen ben ik weer naar huis gegaan.  Absoluut een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in de chinese astrologie en zijn of haar levenspad.

 • Bart & Christel

  Cristel: Ik heb Diana leren kennen op een beurs, heel kort even met haar kunnen praten omdat het erg druk was. Ik voelde meteen een fijne connexie met haar. Toen de beurs was afgelopen en we ons kraampje aan het opruimen waren sprak ik met haar af dat ik een keer langs zou komen. Chinese astrologie heeft mij altijd getrokken en ik weet hoe bijzonder dit is. Dus afgesproken en haar mijn gegevens gegeven. Ze heeft het tot detail uitgerekend en ik weet dat dit echt veel werk is. Diana vertelde mij precies hoe alles zat en ze sloeg de spijker op zijn kop. Ik vond het zo bijzonder dat mijn zoon en man ook beide wilde.  Mijn man Bart kreeg tranen in zijn ogen, deze nuchtere man wist niet wat hij hoorde, hij vindt het zo mooi en bijzonder wat er allemaal is uitgekomen. Hoe kon ze dat allemaal weten...  Dankjewel Diana wij zijn je erg dankbaar. Je bent een prachtig mens met een zuivere pure ziel. Ga zo door, je bent nodig in deze wereld. Liefdevolle groet Bart en Cristel

 • Ann -

  Zonder verwachtingen maar wel heel benieuwd ging ik tijdens een beurs op consult Chinese astrologie bij Diana. Wat een zachte liefhebbende vrouw maar ook één die tegelijk een enorme kracht uitstraalt. Ze helpt je bepaalde situaties begrijpen en plaatsen, en zorgt er ook voor dat je weet  hoe je zaken kan aanpakken. Ze geeft je power. Ik mocht weer die grote eiken boom zijn.  Ze vertelt ook waar je sterk in bent waardoor je jezelf nog krachtiger gaat voelen en met het nodige vertrouwen in jezelf weer verder kan. Dankjewel lieverd!

 • Carlijn -

  Ik was al langer bekend met de Chinese astrologie, maar door mijn consult bij Diana ben ik erachter gekomen dat ik nog maar een tipje van de ijsberg kende. Ondanks dat het complex is legt Diana heel duidelijk uit wat de elementen en tekens betekenen. Ook geeft ze bruikbare tips en adviezen die je in het dagelijks leven kunt toepassen. het heeft mij inzichten gegeven en geholpen bij bepaalde blokkades die ik innerlijk voelde. Ik vond het een waardevol maar vooral ook prettig consult en zou het anderen zeker aanraden.

 • Carro -

  Diana heeft mij behandeld met een theta-healing toen ik vast zat in een innerlijke strijd. Op het moment van de healing kwamen er al dingen door, die Diana benoemde en die volledig klopten met hoe ik het ervaarde. Wat ook mooi was dat zij mijn zenuwpijn meteen voelde en dat ik na de behandeling beduidend minder pijn had. Ik vind haar een warme, eerlijke en fijne persoon die zeer kundig is in wat zij doet.
  Much love, Carro

 • Annemie -

  Lieve Diana,
  Ik wil je bedanken voor de prachtige Chinese Horoscoop , die je voor mij hebt gemaakt!Je heldere uitleg, en zo’n eyeopener voor mij, dat ik exact weet waar ik in mijn groeiproces zit.Dit is een verrijking voor mijn spirituele pad!