Het geheim van je Magische Blauwdruk

Laat je Hart zingen en je Ziel dansen!

Lieve vrouw,

Heb jij ook zo’n zin om eindelijk heerlijk alleen nog maar vanuit je hart te leven? 

Ben je klaar met je oude, niet dienende gedrag? Twijfel je nog steeds aan je eigen grootsheid en vraag je je af welk pad je moet bewandelen, of wat het is dat jij wilt doen in dit leven?

Hoe komt het toch dat je steeds weer opnieuw dezelfde soort situaties aantrekt en hoe kom je daaruit?

Voel je dat er veel meer in je zit dan je nu laat zien?

Kom dan op 27 oktober naar deze inspirerende en verbindende dag, waarin je door middel van de eeuwenoude Chinese Astrologie de diepere lagen van jouw roeping ontdekt en hoe je deze in kunt zetten in je leven. En maak van daaruit een prachtige creatie die je telkens weer herinnert aan je ware essentie.

We zijn hier niet voor niets. Ieder heeft zijn eigen unieke blauwdruk, een goddelijk plan. Als je eenmaal begrijpt welke wonderlijke krachten –en valkuilen- in jou verborgen liggen, zul je merken dat alles harmonieuzer stroomt. Je zult moeiteloos kunnen loslaten wat je niet meer dient. Het leven is zoveel fijner als je vanuit je kracht en vooral vanuit je hart leeft.

Je gaat naar huis met waardevolle inzichten over jouw magische blauwdruk en hoe je dit in kunt zetten om het beste uit jezelf te halen en zo harmonieuzer en liefdevoller te gaan leven!

 • Diana Kolozsvari

  Werkt als Chinese Astrologe en Thetahealer. Haar intuïtieve vermogens combineert zij met de diepgaande en eeuwenoude wijsheid van de Chinese astrologie. 

  Zij helpt, inspireert en motiveert anderen om het beste uit zichzelf te halen en hoe je op het hoogste niveau van je blauwdruk kunt gaan leven.

  Volg Diana op Instagram: @seed_of_life_astrology 

  Wil je meer over mij lezen? 
 • Carro Lenselink

  Combineert haar werk als illustrator en coach in SoulSelfie sessies, waarin zij doorgekregen boodschappen ter plekke verwerkt in een unieke cartoon. Met haar heldervoelend vermogen, creativiteit en humor helpt zij vrouwen om vanuit hun kracht te leven. Daarnaast schildert zij Soulpaintings en heeft ze een webshop met spirituele en grappige kattenkaarten.

  Volg Carro op Instagram: @carro.nl

  Meer informatie over Carro vind je op haar sites:

  www.carro.nl 

  www.tonnieshop.nl 

  Wil je meer weten over Carro? 

Praktische informatie

Thema van de dag: Uit je Hoofd naar je Hart.

Het ochtendprogramma is gevuld met Chinese Astrologie. Dit is een informatief gedeelte waarin ook ieders persoonlijke roeping 1 voor 1 besproken wordt. Tijdens het middagprogramma gaan we op een intuïtieve en creatieve manier vormgeven aan deze unieke blauwdruk.

Programma:

9.30 - Inloop & thee.
10.00 - Introductie en voorstelronde.
10.30 - Diana zoomt in op je roeping middels de dieren en de elementen en legt uit welke verborgen talenten en eigenschappen je hebt zodat je volledig vanuit je hart kunt gaan leven. 

12.30 - Een gezonde lunch.

13.30 - Carro begeleid je om nóg meer naar je hart te komen, zodat je op een intuïtieve en creatieve manier je eigen persoonlijke Soulselfie gaat creëren, die symbool mag staan voor jouw magische blauwdruk.

15.30 - Thee en snacks

15.45 - Delen van onze ervaringen in de groep.
16.30 - Afronding en afsluiting (Bij droog weer is de afsluiting buiten bij de vuurkorf).


Investering:

Jouw investering in deze dag is 295 euro

Dit is inclusief:

 • Een heerlijke, uitgebreide gezonde lunch, thee & snacks.
 • Een informatiemap met daarin:
  - Een door Diana voor jou uitgerekende astrologische blauwdruk, middels de 4 pilaren astrologie (de dieren en elementen) ingezoomd op je roeping.
  - Een speciaal voor jou door Carro gemaakte Soulselfie, waarin zij jou heeft getekend samen met de boodschappen van je liefdevolle Ziel.

Zo heb je altijd een waardevolle en blijvende herinnering aan deze dag.

 • Een mooi notitieboekje met pen, waarin je al je gedachten, gevoelens en belevenissen op kunt schrijven over deze magische reis vanuit je hoofd naar je hart.
 • Alle materialen voor het creatieve gedeelte.


Datum:
Vrijdag 27 Oktober

Locatie:

De Zenschuur, onderdeel van de Zenhoeve. 
Nieuwkerk 19, 2382, Poppel, België

Aanmelden kan bij Carro of bij mij.
Vul het contactformulier in met je gegevens en je ontvangt daarna van ons nog wat aanvullende informatie.
Let op! Er is maar plek voor 10-12 personen.